Lex Lijstenmakerij BV is een ambachtelijk en professioneel bedrijf. Wij richten ons met name op de beroepsmatige klant maar bedienen ook particulieren. Aangezien wij inmiddels al ruim 20 jaar werken voor musea, kunstenaars, beroeps fotografen en galerieën, hebben wij een enorme ervaring opgebouwd en behoren we inmiddels tot de top van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in conserverend inlijsten. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering. Wij bieden U een keuze uit een zeer ruim assortiment lijsten waarvan een groot aantal in onze werkplaats wordt vervaardigd.

Lex Lijstenmakerij is nog op zoek naar nieuwe medewerkers.

wij zoeken iemand met ruime ervaring in het verkopen van lijsten en het adviseren van zowel beroepsmatige als particuliere klanten.
Daarnaast zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het vervaardigen van houten lijsten.....
Wel graag uit de nabije omgeving van Arnhem of de bereidheid om hierheen te verhuizen.

 

vision

Bericht van Alex Thoma (Lex)

Mijn naam is Alex Thoma, in 1997 ben ik mijn bedrijf ‘Lex Lijstenmakerij’ begonnen.

In de jaren daarna hebben wij, mijn medewerkers en ik, het bedrijf uitgebouwd tot een sterk en vakkundig bedrijf en zijn wij een belangrijke speler geworden en steun en toeverlaat van vele kunstenaars, fotografen, kunstcollecties, maar ook zeker particulieren.

Ons Team

Alex Thoma

Eigenaar

Aangenaam.....Lex Thoma


Getuigenissen

Lex Lijstenmakerij is een ambachtelijk en professioneel bedrijf. Wij richten ons met name op de beroepsmatige klant maar bedienen ook particulieren.
Hendrik Dirk de Keijzer
Lex Lijstenmakerij
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering. Wij bieden U een keuze uit een zeer ruim assortiment lijsten waarvan een groot aantal in onze werkplaats wordt vervaardigd.
Alex Thoma
Lex Lijstenmakerij

ONZE KLANTEN

Onze Klanten

FOAM AMSTERDAM
KROLLER MULLER MUSEUM
MUSEUM MORE
THE PUMA STORES
KOOS BREUKEL PHOTO STUDIO
AMC AMSTERDAM