Bedrijfs samenvoeging

Beste bezoeker.

De lijsten van Lex zijn voortaan te vinden bij Gregors Lijsten in Spankeren (Bij Dieren)

Bezoek voor meer informatie de website van Gregors lijsten:  www.gregorslijsten.nl

LIJSTEN & INLIJSTEN

Lijsten

PRODUCTIE

Productie

Lex lijsten beschikt over een geavanceerd machinepark om hiermee hoogwaardige lijsten voor onze klanten te kunnen produceren.

RESTAURATIE

Naast het normale inlijstwerk beschikt Lex Lijsten ook over een eigen restauratie atelier voor het restaureren van moderne en antieke lijsten.

Restauratie

  • Lijst restauratie
  • Papierrestauratie
  • Schilderij restauratie

SERVICE & ADVIES

Alle Lorem Ipsum-generatoren op internet hebben de neiging om vooraf gedefinieerde brokken te herhalen als dat nodig is, waardoor ..

  • Transport
  • Foto's opplakken
  • Doeken opspannen
  • Ophangsystemen

UITGELICHT NIEUWS

Samenwerkingen

Unseen 2015

Unseen 2015

Over Ons

Lex Lijstenmakerij BV is een ambachtelijk en professioneel bedrijf. Wij richten ons met name op de beroepsmatige klant maar bedienen ook particulieren. Aangezien wij inmiddels al ruim 20 jaar werken voor musea, kunstenaars, beroeps fotografen en galerieën, hebben wij een enorme ervaring opgebouwd en behoren we inmiddels tot de top van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in conserverend inlijsten. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering.

Abonneer op

Ons Team

Alex Thoma

Eigenaar

Aangenaam.....Lex Thoma


Getuigenissen

Lex Lijstenmakerij is een ambachtelijk en professioneel bedrijf. Wij richten ons met name op de beroepsmatige klant maar bedienen ook particulieren.
Hendrik Dirk de Keijzer
Lex Lijstenmakerij
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering. Wij bieden U een keuze uit een zeer ruim assortiment lijsten waarvan een groot aantal in onze werkplaats wordt vervaardigd.
Alex Thoma
Lex Lijstenmakerij

ONZE KLANTEN

Onze Klanten

FOAM AMSTERDAM
KROLLER MULLER MUSEUM
MUSEUM MORE
THE PUMA STORES
KOOS BREUKEL PHOTO STUDIO
AMC AMSTERDAM

Missie

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. Het heeft wortels in een stuk klassieke Latijnse literatuur uit

Vision

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from..